Dăruiește

Așa cum doi părinți dornici de schimbare Raluca si Cristian Bârsan au reușit sa dea viață unui loc centrat pe nevoile și dezvoltarea armonioasă a copilului, Avanti Montessori și Asociația Avanti Montessori Bacău doresc să dea viață și loc de manifestare iubirii necondiționate, educației de calitate și zâmbetelor molipsitoare!

 

Asociația Avanti Montessori Bacău a fost creată pentru a susține și a aduce în viețile părinților informația de care au nevoie pentru a oferi sau a căuta educație de calitate bazată pe principii și valori. În viața copiilor Asociația oferă posibilitatea și susținerea pentru a fi ghidați în dezvoltarea potențialului personal. Are nevoie la rândul ei de ajutorul vostru.

 

Susține Asociația Avanti Montessori Bacău prin sponsorizare, redirecționare de până la 20% din impozitul pe venit/profit pentru societăți.

Aveți posibilitatea să completați online formularul 230 pentru cei 3,5% din impozitul pe venit pentru persoane fizice in formular apasand butonul, doar că este foarte important să ne trimiteți PDF-ul generat la adresa noastră de mail: grădinita.avanti@gmail.com. Site-ul nu stochează datele completate de dumneavoastră!

 

Dacă aveți ceva nelămuriri vă rugăm să ne trimiteți un email și în cel mai scurt timp vă vom răspunde.

Vă mulțumim tuturor celor care vă implicați în transmiterea unei educații pentru viață și păstrarea de zâmbete!

 

Bucurii și Recunoștință!